torsdag 3 december 2009

Lite tidigt med jultomtar ?


Tomtarna får vänta några dagar till, lite svårt att få till det
med julkänslan....
Men nästa vecka bryter paniken ut....julklappar ska handlas
.....julgodis ....köttbullar ...herregud att man aldrig lär sig....
det blir jul....frågan är bara....hur blir den i år ?


Har iallafall fått upp lite belysning på utsidan....och advents
stjärnor och stakar...nu fattas bara utegranen !!


Köpte lite fusk doft...

9 kommentarer:

 1. Visst är det så, varför är man i sista minuten. Klappar har jag handlat 3 av en massa . Godiset vågar jag inte göra förlångtid i förväg för jag är en godis råtta. Kram

  SvaraRadera
 2. det ser väldigt inbjudande ut. I år är jag med ute sent med klapparna. Det var jag inte förra året. Kan nog bero på att jag har svårare att komma på vad jag ska ge.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jätte fint du gjort! Panik nästa vecka ja.....jag är klar. Klapparna handlade och inslagna, granen fixad och pyntad, det är tomtar över allt, glöggen står i köket och julmaten skippar jag. Det är inte min grej, ska bort på julafton, tur man har:), Ska inte baka nått heller, det tänkte jag faktiskt göra när jag är julledig, finns ju inget bättre än att baka på morgonen i pyjamas och en kopp kaffe i handen:). Inget stress här inte, på berget är allt luuuugnt!
  Ha de gott och tänk på att livet är långt så det är ingen idé att stressa!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 4. Jättefint;) Jag e så sugen på att ta upp mina tomatar och speciellt granen i år..har köpt nya kulor till den =)
  Ha en go 2 advent Kramiz

  SvaraRadera
 5. Jag fuskar också till det med juldoften...fast med rumsspray, tror faktiskt jag ska köpa pepparkakor i år...vill inte stressa bara njuta:)

  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Det är så fint med vita amaryllisar. Jag älskar dom! Här går väl pynteriet på halvfart än så länge.Godis och julkortsskrivning, är vad som står på listan just nu. Jag tar det lugnt, tror jag... Adventskramar från Åsa.

  SvaraRadera
 7. Din pyntning är jättefin, synd att snön lyser med sin frånvaro bara........ Och paniken, ja, den har börjat infinna sig även här.
  Kram Mojebarn

  SvaraRadera
 8. Jo du det går fortare än man anar. Å har ni en grå jako? Vi hade en i många år de vår älsta var liten men vågade inte ha han kvar då han var sotis (inte sonen) utan gojan. Fast vad kul vi hade den kunde så mycket bus. Hoppas allt är bra med dig. Kram

  SvaraRadera
 9. Våga vägra julstressa! Det har jag gjort i fem år och det är underbart! Vi sticker iväg runt den 17-18 december och kommer hem den 23. Det som är klart är klart, resten får vi lösa med en kram och ett skratt! God Jul!!! *ler*

  SvaraRadera