tisdag 23 mars 2010

Nu närmar vi oss påsk


och ytterligare en av livets goda...must.
Till mat är must min absoluta favorit( om man räknar bort vin )
...Grebbestad Bryggeri gör ju Påsk, Sommar
och givetvis Julmust.
Sommarmusten var lite svår att hitta passande mat till, men
den var fin till grillad lax, färskpotatis och kall gräddfilsås med dill.
Påskmust passar perfekt till nu till all påskmat.......


Jag jobbar på med min ved...på lediga stunder....

5 kommentarer:

bakom berget sa...

Mmmm..va gott med påskmust! Jag längtar till påsken nu. Det är en bra helg. Dels är den lång, det brukar bli mycke god mat och så är ju påskfärgerna ljusa och glada.
Va trevligt att jobba med ved! Jag gillar sånt?? Jaa faktiskt! I våras skaffade vi oss drygt 15kubik ved. I hela längder dårå. Vi klyvde och sågade hela våren, för att ha ved ett par vintrar framåt....Ha ha ha...den är ju nästan slut nu! Vilken vinter det har varit va!!Hoppas nästa blir lite lindrigare.
Här snöar det för fullt idag.Jiiiipppii!
Kram från Åsa.

Livet på Berget sa...

Ja must är gott! Åh jag älskar att jobba med ved, finns inget som luktar så gott. Trava ved är om meditation, sköööönt!
Ha de gott!
Kram
/sara

Addicted to Julmust sa...

Grebbestad påskmust har överraskat mig i år och tagit sig till final i mitt eget lilla påskmust-mästerskap. Möter Mora must ikväll. Mucho spännande!

Marine sa...

ja nu e påsken nära och våren kommer väl snart hoppas vi på =) Ha de gott kram

Cajsas Faster sa...

Ved ska ju värma många gånger säger folk...
Men det är skönt att jobba rejält med kroppen.
Gillade dina påskliljor i buren, jättefint!
Trevlig helg // Marie