söndag 24 januari 2010

Senaste loppisfyndet


Är den här helt otroligt fina gungstolen..
här ska jag nu sitta och fundera på kommande projekt :)


Provsatt lite i går...
Som ni ser är min mormorspläd snart klar..
ett par rader till bara och en kant runt..

24 kommentarer:

White cotton grass sa...

Oj! Vilken härlig gungstol!!
Verkligen ett fynd :)

kram
helena

Anna tassar in.. sa...

Men så charmigt..perfekt och helt oemotståndligt..tänk vad du ska njuta och bara kose dig..som norrmännen säger..og ha det nydeligt..

Ulrica sa...

mormorspläd! jag hade ingen aning om att du virkade. Den ser ut att vara jätte härlig :D

hemma hos lilla mej sa...

Vilken härlig gungstol.Va mysigt.Fin pläd oxå.Ha en fin söndag Varmkram Rita ♥

Anna tassar in.. sa...

What...är du helt galet go eller..bor du med en norrman..himmel ja men du jag kände väl på mig att det är något magiskt över dig...jeg elsker alt som er norsk..ha ha..så är det verkligen..du vet jag har ju nöjet att ha norska släktingar som kommer ner hit varje år..morsomt.. forferdeligt morsomt i hytta vår..:) himmel vad jag tramsar..hoppas du orkar med mig..

Anonym sa...

Åhh, vilken bedårande gungstol och mormorspläden är underbar.
Kram

Cc sa...

Passar utmärkt på din veranda, vad kul att virka. Jag har inget i mina händer just nu och det käns tråkigt, men hälsan måste gå först. Kram

Roses & Angels sa...

Hej! Där sitter du väl bra! Å så mysigt det ser ut med pläden o allt. En idé, projekt kläckar gungstol eller?? hihi. Ha en fin kväll kram

Ulrica sa...

soooory, att jag har dröjt lite med mitt svar!!!! Detta beror på att jag har en liten släng av separations ångest, eftersom jag gillar vasen själv, men för dig så kanske jag kan tänka mig att sälja vasen på den översta bilden (grön med vita målade rosor)....... Vi får väl bestämma en date då vi kan lösa det hela.

Livet på Berget sa...

Åååå så fin och så mysigt och så en matchande pläd till. Det kan inte bli bättre, grattis till ditt fina fynd!
Ha de gott!
Kram
/Sara

bakom berget sa...

Vilken läcker gungstol! De va verkligen ett loppisfynd! Jag har åxå varit på loppis och fyndat idag. Dock inte såå stora saker.
Även jag håller på att virka mormorsrutor. Det går lite trögt just nu bara. Jag undrar, syr du, eller virkar du ihop rutorna? Om du virkar ihop dom.. kan du tala om för mig hur man gör??? Dinpläd ser jättefin ut! Ha det gott!
Kram från Åsa.

Anonym sa...

Hejsan!
Vilken underbar gungstol och mormorsfilten är ju ljuvlig!
Kul att du gillade bilderna från min tvättstuga. Ja, det är en torkställning som man dra ut, jag kan visa bilder på den när den är utdragen.
ha en fin måndag!
Kram Bodil.

lottens vita och gröna sa...

ohhh woooooooow så fint, vilka bilder som tagna ur lantliv vettja! vilken vacker pläd!!!
må så gott, varmkram lotten

Mitt liv - Mina drömmar sa...

HÄrligt med en gungstol. Själv har jag en gammal som min kompis morfar snickrat för länge sen... Oftast står den bara och är i fin i sovrummet men så ibland får man för sig att slå sig ner en stund för avkoppling:)

Kram Annica

Viola sa...

Vilket kap...älskar gamla svarta gungstolar och är lycklig ägare till en själv....) din mormorspläd har verkligen ljuvliga färger, KRAMEN

n o r d i n g å r d e n sa...

Men så vansinnigt snyggt och vacker och tilltalande bild!!! Jag har en likadan svart gungstol, älskar den! Tänk om man kunde ha en vernda som du, urfint! Och vilken snygg pläd, som du gör själv?! Fantastiskt. Mari.

Engelska Villan sa...

Men å vilka underbara bilder!!! Och gungstolen oxå såklart. Och så är jag grymt impad av alla som orkar virka en hel mormorspläd!! Heja dig!!
Kram Anna

Inspiration i vitt sa...

Vilken snygg bild och vilken snygg stol,Kram på dig/Ingela.

Anna tassar in.. sa...

Psst...du det är typ femton minus här med..men himmel nu ska jag ändå ut o motionera..see you..hälsa mannen :)

Elsa och Helena sa...

Vilken jättefin mormorspläd. Ser skönt ut att sitta där i gungstolen... Att den är läcker och fin gör ju saken inte sämre.

Kram Helena

Anna tassar in.. sa...

Heeeej Eva..känns det fattigt..va..näääe men du himmel snart är det februari..då kommer våren..

Roses & Angels sa...

VA? regnar det där? hm konstigt värre. Inte kul alls. Förstår mig inte på väder omslagen alls. Ni försvinner ju inte i snön i alla fall. hihi Kram

Pilo sa...

Första gången jag kikar in här. Vilka fynd du gjort och vilket trevligt recept (vill gärna baka det nu). Tack för att jag fick titta in!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Bra gjort!!!! Så himla fin den blev!!Med sugen påmatt virka en till..en sttörre till mig...men har inte tagit mig tiden än..lillprins njuter av sin han;))
ja här har det vart snöstormar..får se om man är insnöad när man vaknar i morrn bitti;))
kramis ♥