torsdag 12 augusti 2010

Raggsockar


Jag har aldrig kunnat sticka, men förra året började
jag med att lära mig sticka räta maskor ( inte skratta )
maska av och på, det gick ganska lätt.
I år har jag avancerat till aviga maskor, det är INTE enkelt
men skam den som ger sig :)

Så nu ska jag sticka raggsockar !
Har köpt garn och stickor i Norge, ett nystan kostade ynka 7 kronor
så får jag till det har jag ett par raggisar för 24 kronor.
Och har haft sysselsättning i minst ett par månader, toppen! :))

5 kommentarer:

corrina sa...

Tänk om man kunde sticka raggisar, mycket kan jag men inte det. Ojan kommer från Jotun och man kan bryta den i massor med kulörer. Vi valde en gråvit.det finns Skitsnygga färger och de bryter oljan där om man nu inte vill ha färglös men med pigment i skall den hålla längre.Vi har haft en annan som vi bröt mörk men leriga tassar å skor så syns det men med den här gör det inte det. Kram

vita drömmar och svarta tassar sa...

Oj oj! Så kuligt..då slipper någon frysa till vintern & det är inte fyskam....Jag är nog lite avis för jag har ingen ro att sticka & inte håller mina leder till det heller så de är lika bra att ge upp innan;) har en syster som mer än gärna stickar om jag vill ha...Lycka till & visa gärna när en socka är färdig..

Ha en bra helg
kram wivi

essemia sa...

Vad roligt att du lärt dig att sticka. Nej, det är inte lätt i början och har du också märkt att det är svårare ju äldre man blir att lära sig saker? Är tacksam mot min mor som lärde mig det när jag var 3 år!!

Fy sjutton vad det lät otäckt med den jakten i skogen. Det är det jag säger till gubben att man kan inte lita på att dom flyr iväg snabbare än vi. Är glad att det inte var jag som skulle springa för DET har aldrig varit min specialitet, haha.

Hoppas du får en bra helg.
Kram Elzie

Ulrica sa...

7 kronor vilket fynd!
Lycka till med dina raggisar, klart du klarar även det :)
Ha en härlig helg

Marine sa...

De är inte helt enkelt att sticka om man inte gjort de förr. Men alltid kul att ha gjort raggisarna själv & inte tala om att de är gott att ha på =) Trevlig helg till er Kram