söndag 24 juni 2012

Midsommar

 Jordgubbstårtan är ju ett måste på Midsommarhelgen.
Sen är det ju färskpotatis, sill, gräddfil och gräslök.
 Vi var i år hos goda vänner på Midsommarafton, de bor alldeles vid havet,
så utsikten från matbordet är helt fantastisk.
Min väns dotter hade gjort en supergod jordgubbs-tårta,
tror att receptet fanns med i senaste numret av Buffé
Bla var det kolakräm kokad av kondenserad mjölk,
sååå god.
 Det blir mycket mat, grillad vildsvins filé med sallad
 det här äter jag varje dag nu för tiden, ibland till frukost, ibland som dessert och ibland
både och  :))
Vad det är?
Jordgubbar och topping på lemon curd, mascarponeost och turkisk yoghurt
så vansinnigt gott!!
ost och vin
Går inte att vara utan :)

Så vi har som vanligt ätit oss igenom en härlig helg
fylld av härliga vänner och god mat


Vi har inte bara ätit.....lite jobb har det också blivit :)

2 kommentarer:

  1. Förstår att du haft en fin midsommar och vilka läckerheter du blivit serverad! Vildsvinsfile har jag gjort en gång men jag hade nog inte rätta handlaget för det blev inte riktigt bra.
    Ha det fortsatt fint!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Høres ut som en fantastisk feiring, og så mye god mat! Ble sulten jeg nå, bare av å se bildene :)

    SvaraRadera